Vision og mål

– verden har brug for forandring

Ernæring, landbrug og miljø er under pres lokalt og globalt

Vi skylder de kommende generationer at fremskynde udviklingen

FN beskriver 17 mål for bæredygtig udvikling frem mod 2030 med blandt andet højeste prioritet af disse emner:

 

2. – Bedre ernæring og øget fødevaresikkerhed 

12. – Bæredygtigt landbrug

15. – Et renere miljø – lokalt og globalt

Bedre ernæring og øget fødevaresikkerhed

I de sidste 30 år har vedvarende videnskabelige undersøgelser bekræftet, at underernæring svækker immunforsvaret, men også at en diæt, der primært er baseret på plantefødevarer der er fri for kemiske tilsætningsstoffer og færre raffinerede plantefødevarer, er den mest effektive måde at styrke immunforsvaret på.

En verdensomspændende undersøgelse foretaget af Word Cancer Research Fund i samarbejde med American Institute for Cancer Research konkluderer, at plantefødevarer beskytter mod kræft. Den dobbelte Nobelprisvinder Linus Pauling sagde, at

Enhver sygdom kan spores til mangel på mikro- / spormineraler“.

Analyser fra England viser imidlertid, at indholdet af næringsstoffer (mikro / spormineraler) i frugt og grøntsager i gennemsnit er halveret i de sidste 50 år.

> McCance and Widdowson, Medical Research Council (1940) og Ministry of Agriculture Fisheries and Food 1991.

En reduktion i de vitale mineraler, som mennesker har brug for i deres daglige kost, kan have store konsekvenser.

De nye danske kostråd

Agrofertil ønsker at underbygge de nye officielle danske kostråd for sundhed og klima:

> De nye officielle kostråd – godt for sundhed og klima – Alt om kost

Agromarin Gødning er 100% organisk, giver højere indhold af vitale vitaminer og mineraler, samt længere holdbarhed

Målsætning

Agrofertil International’s målsætning er, at blive en vigtig bidragsyder til at FN når sine mål for bedre ernæring

Agromarin Gødning er 100 % organisk, indeholder mere end 80 forskellige minaraler, vitaminer, og aminosyrer, og er fuldstændig fri for kunstige tilsætningsstoffer. Ved at benytte Agromarin Gødning til dyrkning af vegetabilske produkter, har afgrøderne vist sig ekstra stærke med bl.a. højere indhold af vitale vitaminer og mineraler, samt længere holdbarhed.

Bæredygtigt landbrug og et renere miljø

I konventionel produktion er brugen af ​​kunstgødning grundstenen. FN har i deres rapport om økosystemer udsendt en advarsel om netop de skadelige virkninger af kunstgødning på globale økosystemer.

Ifølge miljørapporter giver brugen af ​​kunstgødning en uønsket afstrømning til det omgivende miljø, og produktionen af ​​kunstgødning kræver ressourcer, der ikke kan fornyes.

FN vil derfor have alternative produktionsmetoder indført, der tager højde for kravene til miljøet og fremtidig bæredygtighed.

> Global report – Food and Land Use Coalition

Hvad gør gødning fra Agrofertil til en vigtig bidragsyder, så FN når sine mål for bedre ernæring?

  • Ved at benytte Agromarin Gødning til dyrkning af vegetabilske produkter, har afgrøderne vist sig ektra stærke med bl.a. højere indhold af mineraler og vitaminer, betydeligt længere holdbarhed og med et stort udbyttepotentiale.
  • Agromarin Gødning 100% organisk, indeholder mere end 80 forskellige mineraler, vitaminer og aminosyrer og er helt fri for kunstige tilsætningsstoffer. Er plantebeskyttende og stimulerer de mikrobiologiske strukturer i dyrkningsjorden.
  • Agromarin Gødning frigiver nærringsindholdet langsomt, og i takt med plantens ernæringsmæssige behov og vækst, og minimerer behovet for syntetiske inputfaktorer i produktionen. Reducerer uønsket afstrømning til miljøet.
  • Agromarin Gødning er miljøvenlig, da der benyttes biprodukter fra den maritime sektor, som er en væsentlig del af det færdige produkt.

AGROFERTIL INTERNATIONAL - Bøgetvej 138 - 4913 Horslunde - Danmark

Partners